miercuri, 10 noiembrie 2010

Bere.

Azi am citit un articol conform căruia, civilizaţia actuală o datorăm în mare parte berii.
 
 Conform cercetătorilor canadieni (ăia britanici ori n'o fost pe fază ori aveau temă de cercetare de la soţiile lor) societatea din ziua de azi se datorează în mare parte....berii. Adică cum?
 

  Adică "omul preistoric a descoperit că din fermentarea grăunţelor pe care le folosea pe post de hrană se poate obţine o licoare bună, care te ameţeşte puţin, făcându-te mai vesel". Deci da.Mulţumesc Omule preistoric care n'avea'i chef de muncă, şi ai avut timp să observi fermentarea grăunţelor. Mulţumesc curajosule că ai avut tupeu să bei ceva despre care nu aveai nici cea mai vagă idee ce fel de efecte poate avea(bine, nu cred că ai dezvoltat tu cine ştie ce procese de gândire cu privire la argumentele pro şi contra resprecivei băuturi).
 
   Astfel, mai multe soiuri de bere obţinute din tot felul de plante au început să fie folosite în cadrul adunărilor ce aveau aspectul unor petreceri.
 
 
 Mulţumesc omule preistoric că ai împărţit licoarea magică şi cu alţii. Şi îţi mulţumesc că asta te'o determinat să munceşti mai mult şi mai cu spor, ca să obţii şi mai multta beuturica ca să ai ce împarţi cu alţii, ca să deveniţi toţi nişte alcoolici.
 
 
 Ei au devenit mai apropiaţi, au început să comunice, să se ajute unii pe alţii, devenind, astfel mai civilizaţi.
 

   Tot ce le mai lipsea ăstora era facebooku'.Mulţumim domnilor cărora le'a plăcut să "servească". Le mulţumim tuturor celor care de'a lungul veacurilor nu au renunţat. Mulţumim celor care în ciuda numeroaselor piedici au continuat să ....bea. Mulţumim!
 
   Aşadar mult stigmatizata şi  martirizata băutură îşi găseşte azi, datorită cercetătorilor canadieni, mântuirea.

Un comentariu: