vineri, 3 decembrie 2010

Titlu

Din ciclul "titluri de sa moara lumea" minunatul tabloid on-line "Libertatea" socheaza din nou: 


  "Chelsea sechestru sechestru sechestru sechestru, Adrian Mutu sechestru sechestru SUA sechestru sechestru....3 sechestru!!!!!"
 

(cam asa s-ar traduce in termeni tabloidieni titlul de mai sus. din  pacate,probabil, mai sunt unii editori care nu permit treaba asta, nu stiu ce'o fi in capul lor)
 
Deci cineva o scris articolul si o pus un titlu. Bun. Articolul ala (cu tot cu titlu)
 o mai trecut pe la cineva pentru aprobarea de a fi publicat. Bun. Apoi TITLUL articolului o mai trecut pe la cineva care sa ii faca un header ca cel de mai sus, cu scris galben, cu ADRIAN "sa'mi bag pula ce'am ratat" MUTU ,cu niste viloance etc. Da chiar n'ati vazut unu' ca s'o cam exagerat cu sechestrul? Adica...stim ca o fi nasoala treaba stim ca trebuie sa sara in ochi dar...

Eu  nu pot sa inteleg cum se poate intampla asa ceva. Adica sa spunem: o eroare intr'un text, de genul o litera in plus sau in minus nu e cine stie ce ; o eroare de acelasi gen in titlul scris, (ma rog, asta e cam nasol), dar tu sa ai un text scris gresit si sa'l colorezi/conturezi/ ii pui umbre ca si cum ai fi analfabet mi se pare aberant. Adica stii photosop si atat, cu cititu' mai greu ca doar noi munceste nu gandeste.

Si un bonus pentru faptul ca at'i dat click sa cititi articolul complet, un nou titlu fabulos, insa pe care nu am chef sa il mai dezbat in seara asta:
                                                                        

                                                                            FASCINANT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu