marți, 7 octombrie 2008

Soferi prosti, politisti si mai prosti II

Ieri am avut parte de o noua runda de negocieri cu dobitocul care mi'a tamponat masina. Cum ziceam si in primul articol, asta s'a razgandit de vreo 2 ori. Ba ca n'are asigurare, ba ca pana vine din Anglia trece anu' etc. Ieri s'o sucit din nou.

Ca el plateste cash, ca nu vrea sa strice polita de asigurare. Banuiesc ca dobitocul a aflat intre timp ca, daca plateste reparatiile masinii mele prin asigurare e obligat sa schimbe complet capota, spoilerul, grila. Cred ca el spera sa ma prosteasca, sa il las sa plateasca cash(caz in care reparatiile ar dura mai putin, ce'i drept) da sa nu inlocuiasca, ci sa ma duca cine stie pe unde sa indrepte cineva cu ciocanu tabla.

Alaltaieri am fost la firma mea de asigurare sa evalueze pagubele. O scris ala acolo cat costa fiecare mi'o dat o foaie cu stampila alea alea sa ma duc la serviceu' de la reprezentanta de unde mi'am luat masina. Ieri cand m'am intalnit cu marlanul i'am aratat cam cat ar avea de platit cash cum vrea el. Cum, desi are pathfinder, nu il dau banii afara din casa, era sa ii stea inima in loc.

"Stai dom'le ca stiu eu cum sta treaba cu astia cu asigurarile lor. Fii atent ca am eu niste specialisti , te duci acolo si iti evalueaza ei la obiect stricaciunile"

A urmat o serie crunta de injuraturi care il trimiteau in locuri intunecoase si umede. Pai cum gatii matii, eu ma duc unde vrei tu, ma?

Ca, stai dom'le ca nu-stiu-ce. Acu' astept sa vad ce dume mai scoate data viitoare, pentru ca la cat de roman e bou' sigur nu se rezolva prea curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu