sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Divizia A alegerea

-Buna seara și bine v'am găsit dragi ascultători. Sunt Titu Bălan și în următoarele 90 de minute va voi relata disputa dintre F.C avântul-PNL și C.S spicul-PSD. Sa vedem echipele:

C.S spicul-PSD:

Sistem de joc: 4-4-2
Gheorghe Nichita-Constantin Simirad,Constantin Neculau,Ion Giurmă,Valentin Ciucă-Gică Grădinaru,Romeo Olteanu,Gabriel Vasile Harabagiu,Bogdan Balanişcu-Vasile Munteanu, TUDOR CIUHODARU.

F.C avantul-PNL:

Sistem de joc: 4-1-3-2
Agache Bogdan-Alexe Costel, Andronic Ioan, Anghel Ficu, Baltatu Tudor-Rotariu Sever-Suna Eugen,
Ticau Eugen,Turliuc Catalin-MIHNEA HURMUZACHE, CAMELIA GAVRILA.

1 noiembrie 2008. S'a dat startul partidei.

Min 1: Mingea aparţine gazdelor care se avântă în declaraţii.
Min 4: Nici o ocazie clară până acum. Oaspeţii păr că nu îşi pot reveni de pe urma şocului alegerilor trecute.
Min 7: Fundaşul celor de la Spicul faultează un jucător de la Avântul în marginea careului mare , iar arbitrul acordă lovitură liberă dintr'o poziţie foarte periculoasă. Publicul se ridică în picioare, de minge se apropie expertul în declaraţii libere, Camelia Gavrilă. Elan mare, se pare că va trage în forţă. ŞUT ŞI.....pe lângă poartă. Ocazie fantastică irosită de atacantul celor de la Avântul.
Min 18: Meciul este în continuare destul de strâns însă deloc spectaculos. Ambele echipe se neutralizează reciproc la mijlocul terenului.
Min 24: Corner pentru Spicul, şi ocazie pentru fundaşii înalţi în funcţie să urce în careul advers.Simirad trimite lung în careu, Ciuhodaru i'a faţa adversarului şi loveşte mingea cu capul. BARĂ!!! Ce ocazie importantă ratează atacantul celor de la Spicul în acest minut 24 al partidei. E drept, nici condiţiile atmosferice nu sunt prielnice, ploaia măruntă care s'a abătut asupra Iaşului a făcut ca mingea să alunece de pe fruntea atacantului.
Min 37: Apărarea Spicului este prinsă pe picior greşit, astfel că toată echipa avântului scăpa pe contraatac. Portarul Nichita, nu are nici o şansă şi....PNL îşi trage sediu în buricul târgului. Mihnea Hurmuzache deschide scorul şi este 1-0 pentru F.C avântul PNL.
Min 42: Spicul se chinuie să revină în meci şi atacă furibund însă finalizarea lasă de dorit.
Min 45(+3):Simirad Trage puternic, campania muşcă gazonul umed în faţa porţii şi PSD se mută şi ei cu sediul peste stradă de adversarii lor. Simirad reuşeşte egalarea in-extremis, în minutele de prelungire.

Arbitrul fluieră sfârşitul primei reprize, şi echipele intră la cabine la egalitate, tabela indicând scorul de 1-1.

Min 46: Jocul se reia şi Spicul pare că a ieşit de la vestiare hotărât să tranşeze acest meci în favoare lor.
Min 55: Apărarea Avântului se sufocă sub presiunea celor de la Spicul care atacă cu toată echipă. Până şi portarul Nichita, fotbalist cu experienţă, este la mijlocul terenului.
Min 63:După o bâlbâială în presă, unul dintre fundaşii Spicului reuşeşte să o trimită "în aţe". PSD îşi pune un banner cu Ciuhodaru exact deasupra sediului PNL. Lovitură de graţie. Este 1-2.
Min 75: Jucătorii Spicului păr epuizaţi de efortul depus şi se retrag în apărere. Ocazie pentru Avântul să încerce câteva acţiuni la poarta adversă. Mai sunt, mai puţin de 15 minute, aşa că ar fi bine să se grăbească.
Min 83: După multe milogeli, pe la toate uşile oferind bani în stânga şi'n dreapta echipă PNL reuşeşte să pună un banner mai mare deasupra celui cu Ciuhodaru de la golul 2 al PSD'ului. Hurmuzache reuşeşte dubla. Este 2-2.
Min 90:Arbitrul fluieră sfârşitul partidei. Amândouă echipele păr mulţumite deocamdată de rezultatul de egalitate.Urmează loviturile de departajare pe 30 noiembrie 2008, care vor hotărâ câştigătorul partidei. Luăm o pauză de publicitate şi revenim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu