miercuri, 5 noiembrie 2008

HEIL u.s.a

Cum desigur stiti cu totii, azi s'a ales noul presedinte al americii. Primul sef de stat de culoare, din istoria lor, bla bla. Nu o sa plictisesc pe nimeni cu detalii, pentru simplul fapt ca s'au gasit posturi TV care sa povesteasca orice era de povestit despre Barack Obama. Toata ziua de azi cel putin, am auzit tot ce era de auzit despre viata lui, de mãsa, de tatsu, de tribu' lui care sarbatorea nevoie mare, cu ce deget ii place sa se scarpine in cur etc. Chestii esentiale pe care trebuie sa le cunosti despre noul presedinte american.

Ce vroiam eu sa spun cu postu asta de fapt, era ca abia avea omu' cateva ore de cand fusese ales presedinte , ca ai nostri au si sarit cu 'pupincurismul'. Primul dintre ei, scriitorul,patriotul, senilul, Vadim Tudor, care i'a trimis o scrisoare lui Obama. Am sa dau doar cateva fragmente:

"Ca scriitor, îmi iau libertatea să vă compar cu Neil Amstrong, amândoi aţi făcut un pas mic pentru om, dar un pas mare pentru omenire"

"cu ajutorul bunului Dumnezeu şi prin voinţa gloriosului popor american - robul umil, din Coliba Unchiului Tom, se mută la Casa Albă" [restul articolului il aveti pe Realitatea.net]

Saracu' Vadim mai avea putin si il compara pe Obama cu Columb sau mai stiu eu cine. Plus de asta, tu un nimeni dintr'o tara plina de nimicuri ii trimiti presedintelui americii o scrisoare in care ii spui ca ii un sclav? Noroc ca n'o sa citeasca absolut nimeni scrisoarea aia.

Bineinteles Vadim nu a fost singurul care a sarit cu buzele umede spre bucile lui negre. In aceeasi categorie s'au mai inscris si Basescu sau Tariceanu. Adica cei ce ne reprezinta. Astia suntem.

5 comentarii:

  1. vis a vis de vadim a nostru.....pe de o parte imi vine sa intru 4 etaje in pamant, adica de unde stau la etaju 4 pana la parter sa fumez o tigara. da pe de alta parte, draga andrei...nu'i mai bine asa? cu toti prostii astia in juru nostru? nu te face sa te simti mai bun,mai capabil,mai insemnat, oricat de prost ai fi?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. pe de alta parte,draga lexen, asta inseamna ca oricat de destept ai fi,tot prost ramai. Ipotetic vorbind, bineinteles:)

    RăspundețiȘtergere
  3. ba nuuu.n'ai inteles.deci ideea e ca in momentu in care tu, care esti un urat, stai langa unu care e si mai urat ca tine, luand prin comparatie tu esti mai frumos ca el.intelegi unde bat?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. adica daca il iei pe nelu si il pui langa hasma ce inseamna? ca ai gasit doi urati :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dracu vorbiti voi ? De mine probabil, ca n'am inteles nimic din ce ati zis mai sus.

    RăspundețiȘtergere