joi, 20 noiembrie 2008

Tutorial : Cum sa fii un blogger parvenit

M'am gandit ca tot e la moda sa faci ghiduri, mi'am zis sa incerc sa fac unul pe care multi din asa numita blogosfera l'ar aprecia, si nu spun asta ca pe un lucru bun.Asa ca fara prea multe abureli voi trece direct la subiect - daca vrei sa ai un blog cu trafic mare, cu multe bannere pe care sa iei bani bineinteles si cu cititori care sa iti tina partea la fiecare argument (sau care sa te injure constant) ai de urmat cativa pasi simpli : 

- pai vrei sa te apuci de "scris", cauti pe diferite site-uri de blog-hosting si iti faci un cont.evident.
- imediat dupa, iti cauti neaparat si un domeniu, ca in ziua de azi  nu mai esti considerat cu adevarat "blogger" daca nu ai un domeniu si tu acolo, macar .info ca e ieftin.
- dupa o perioada de timp, incepi sa te plictisesti sa'ti afisezi parerile si gandurile proprii, si te gandesti ca ar fi bine sa mai "imprumuti" niste texte de pe la alti colegi de breasla, si uite asa incepi cu furtul de idei, fara sa dai sursa, ca na', internetu e o sursa gratuita, nu ?
- ca plebea sa poata accesa blogul in numar cat mai mare, trebuie sa introduci sute de cuvinte cheie cautate zilnic de amarastean (filme porno, manele noi, gagici, chestii, treburi etc) ca in momentul in care omu intra pe adresa blogului cautand sa dea si el o laba, va citi unul din articolele tale si va ramane profund impresionat.
- trebuie sa fii la curent cu cele mai noi scandaluri din ziare/tv ca sa poti "relata" imediat si cu cat mai multe imbelsugari de la tine, sa nu para ca ai copiat de pe undeva, ci ca de fapt ai fost acolo cand s'a intamplat!
- un ultim pas, si care functioneaza garantat este urmatoarea : sfantul spam. Acesta poate fi indeplinit prin mai multe metode.Una dintre ele este caracterizata prin afisarea adresei blogului tau pe diferite forumuri, siteuri, chaturi si tot asa.O alta metoda este alegerea unui blogger (cu trafic) si crearea unui conflict, care, daca va lua amploare, va aduce mai mult ca sigur tone de trafic cu fanii avizi ai respectivului autor de blog, care vor intra pe blogul tau doar pentru a te injura, dar ce mai conteaza, trafic sa fie!

Respecta cu sfintenie pasii de mai sus, si nu te da in laturi la tot ce ar aduce lume pe blogul tau, si vei deveni un Dinu Paturica al vremurilor noastre blogosferice.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu