joi, 20 august 2009

La minut

Ceea ce veti citi in continuare este un text scris pe telefon(noroc de tastatura qwerty), in piata victoriei, de la terasa "fresh" food'ului Springtime. Parca o fost si pe la noi intr'un timp, dar asta conteaza mai putin. Treaba e ca stau aici si ma mir de prostia omeneasca, si cum nu sunt egoist sa rad de unul singur m'am gandit sa va impartasesc si voua:Sa incepem cu ceva mai usor. Un cretin, iese din fast food, pe terasa cu o tava pe care duce o sticla de bere. Ajunge la usa, nu reuseste sa o deschida, se dezechilibreaza si scapa sticla de bere care se face tandari. Dumnezei cruci sfinti. Intra inapoi isi mai cumpara o sticla de bere, ajunge la usa, aceeasi poveste. La a 3'a bere cumparata gaseste usile culisante automate.
Morala? 3 beri te fac mai destept.
De proasta care o reusit sa deschida usa(cu ajutorul gardianului,desigur) dar care s'o impiedicat pe scari si si'o intins salata pe toata terasa nici nu va mai spun.

In continuare ma mira 2 baieti intr'un golf 3, care au parcat in fata localului, o dat drumu la muzica si stau. Initial am crezut ca isi cumpara de mancare, sau macar asteapta pe cineva. Da baietii nimic. Neclintiti in masina. Muzica duduie in continuare, stau amandoi cu ochelarii pe nas si scruteaza trotuarul, doar doar cade ceva. Da sa ii lasam deocamdata pe protagonistii nostri sa isi clateasca ochii in continuare.

Trecem la 2 bagaboande, o blonda si'o bruneta, una imbracata in argintiu complet una in auriu complet. Se cred coborate de pe coperta de la FHM. Ei bine fetelor....nu sunteti. Se aseaza la o masa si se apuca de vorbit. Si stau. Si stau. Initial am vrut sa plec, ma gandeam ca statu' asta e contagios, da cred ca deja m'am infectat asa ca raman. La un moment dat apare arabelu' se aseaza langa ele la masa le zice 2-3 vorbe si intra inauntru. Se intoarce dupa 5 minute cu o tava cu vreo 4-5 hamburgeri, cartofi prajiti sucuri etc. Si se pun pizdele pe mancat. EU de felul meu ma uit des pe National Geographic, Discovery etc, da asa o foame cum aveau alea doua in cur eu n'am vazut nici la copii din Africa. Daca stau bine si ma gandesc nici pe Animal Planet nu cred ca am vazut asa macel pe o bucata de mancare. Arabelu o ramas prost. El cu vrajeli, combinatii. Ele cu gura plina. De mancare. Dupa inca vreo 5 minute se convinge arabelu de ce si cum si pleaca spasit, sa isi gaseasca alte proaste.
Morala? Mancarea e o recompensa nu un preludiu.

Sa revenim la baietii cu golfu. S'o cam plctictisit de stat, si se hotarasc sa plece. Masina nu prea e de acord. Dupa atata timp cu casetofonu' pornit nu prea mai are vlaga si de plecat din loc. Cu toata smecheria lor se dau jos si o imping ca sa porneasca. Partea naspa e ca se pare ca sunt singurul care ma mir de intamplarea asta. Ii compatimesc pe oamenii din jurul meu care au ajuns in asa un hal incat chestii de genu ii lasa reci.
Morala? Desi sfatul Lion ne spune altfel, mai bine stati in casa.

Da hai ca ma intind la vorba si mai am si alte treburi de rezolvat. Ne citim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu